Serveis

Consulti la nostra oferta de serveis

A l'hora de vendre un habitatge, disposar d'una valoració oficial realitzada per col·legiats professionals pot suposar un valor afegit en el procés de la compravenda.A la Immobiliària Barneto creiem que per tot habitatge hi ha un comprador ideal. La clau està a tenir-la ben situada en xarxes socials, realitzar fotografies de qualitat i sobretot a un preu real.Si tinguessis qualsevol dubte, pots fer-nos qualsevol consulta, per telèfon, mail o directament a la nostra oficina. Ara ja saps que disposem d'un mètode de valoració propi. T'esperem!

Valoració d'immobles. 

Els nostres anys d'experiència en el sector ens permeten oferir un assessorament expert i professional als propietaris que volen vendre o llogar els seus immobles.

 

  • Si desitja estar tranquil i obtenir una rendibilitat més gran en la seva operació, confiï en els professionals.

 

  • Si ho desitja, li gestionem l'assegurança d'impagament de lloguer.

 

  • Si no disposa del Certificat d'Eficiència Energètica, nosaltres l'ajudem a aconseguir-ho.

 

  • Servei exclusiu d'atenció a client. Ens encarreguem d'atendre a tots els clients interessats en el seu immoble, ja sigui a través de l'atenció telefònica, amb programació de visites o presencialment.

Assessorament

"La importància de saber el valor del teu habitatge"

ATENCIÓN Este sitio utiliza cookies. Al navegar por el sitio estará accediendo a su uso. Obtenga más información sobre el uso de cookies.

AcceptarCómo configurar